Smittevern i barberstuen

Velkommen til oss! Vi gjør hva vi kan for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger myndighetenes krav og råd til smittevern. Helsemyndighetene har satt krav til smittevernfaglig drift forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet (covid-19 forskriften).

Hva gjør du?

Hold avstand

Folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kundene i barberstua, dette har vi lagt til rette for. Vi ber deg om å komme punktlig (og alene) til timeavtale, da vi kun slipper inn kunder under behandling.

Vask hendene

Alle kunder skal rengjøre hendene sine med håndvask og antibac ved ankomst.

Egenerklæring

Vi trenger din egenerklæring før vi kan starte behandlingen. Til bruk ved eventuell smittesporing må vi ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid (sensitiv informasjon makuleres etter dette).

Ikke bruk mobilen

Mobiltelefonen er en potensiell smittekilde, og skal ikke brukes mens man er i barbersuen. Len deg derfor tilbake og nyt en time digital detox.

Hva gjør vi?

Ren barberstue

Barberstuen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesiell vekt på alle berøringsflater.

Ren behandling

Vi følger folkehelseinstituttets råd og veiledning. Det kan være smitte av Covid-19 virus i hår, som kan videreføres til hendene. Vennligst vask hår og skjegg grundig FØR besøk.

Oppdatert smittevernkunnskap

Våre ansatte har alle gjennomført kurs i smittevern.

En god opplevelse

Trygg Barberstue er ikke en motsetning til et fantastisk resultat. Å være hos oss skal være en opplevelse. Tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19 og samtidig skal du være trygg.

 

For din og vår trygghet.