VI ER NOMINERT TIL ÅRETS FRISØRBEDRIFT 2015 & ÅRETS FRISØR 2015!! :D

Hipp Hipp Hipp HURRA!!! :)

Kjetil Fevang er nominert til ÅRETS FRISØR 2015 og vi har også den STORE glede av å meddele at Brødrene Fevangs Barberstue AS er nominert til ÅRETS FRISØRBEDRIFT 2015 (4 bedrifter i landet er nominert)!! :)

 

Dette var ett av Kjetil og Thomas sine store målsettinger for 2013, så døde kjære storebror Thomas og da ble det for oss desto viktigere å jobbe målrettet mot dette med bedriften og utviklingen av det vi startet sensommeren 2011. I dag fryder Kjetil, Morten & Anders seg over nominasjonen, vi er stolte å ydmyke over å ha kommet så langt på rett over 3 år!

 

Tuuuusen takk til alle dere fantastiske kunder der ute, uten dere ville vi ikke vært der vi er i dag! Takk for ferden så langt, tusen takk til alle fantastiske samarbeidspartnere og leverandører, tusen takk til alle dere som har trodd på oss og konseptet vårt fra dag 1(dere vet hvem dere er), tusen takk til våre kjære familiemedlemmer som ALLTID har vært der, kone, mor og far! J Ikke minst en stor takk til alle gode venner av oss og Barberstua, vi er EN stor FAMILIE! <3

 

Dette er stort og tårevått! TusenTakk! <3

 

”Årets Frisør er som Spellemannsprisen inndelt i flere kategorier. Selve Årets Frisør prisen kåres etter en finale mellom fire ulike regionvinnere. I tillegg kåres det vinnere i spesialkategorier som Årets Lærling, Årets Avant Garde og Årets Hårstylist. Dette vil forekomme på en stor bransjefest/finale i Oslo i slutten av januar 2015.

 

Deltakerne har sendt inn inspirerende frisyrefotos som bedømmes av internasjonale elitefrisører og en fotograf. Det konkurreres også om Norges beste frisørbedrift og beste frisørkonsern, etter forretningsmessige vurderinger. Det er Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) og Frisørleverandørenes forening (FL) som står bak prisen.”

 

P.S Vi kan også med deres hjelp jobbe oss mot Publikumsprisen, dette kommer vi tilbake på J

 

Burning Love

Kjetil, Morten & Anders

Brødrene Fevangs Barberstue AS