De Fine Herrers Selskapsklubb

(…fortsatt under etablering og oppussing, ferdigstillingsdato er ikke satt enda).

Hva er De Fine Herrers Selskapsklubb?

“De Fine Herrers Selskapsklubb” er bedriftens høyt eksklusive kundeklubb. I gamle dager var det tilrettelagt for at de finere herrekundene til en barberstue skulle ha sin egen såpeskål for barbering plassert i en stor settehylle på veggen. Tro til tradisjonen har Brødrene Fevang også selvfølgelig samme konsept, bare med ølglass (sponset av Ringnes Bryggeri Stavanger). Settehyllen er håndlaget i tre av deres gode mann Lars Lunde, og beiset i mahogany. Glassene er produsert spesielt for den profesjonelle ølnyteren, og kommer fra Ringnes Bryggeri, Brooklyn Brewery og Jacobsen (Unlimited Dedication glass). Hvert av medlemmene til Selskapsklubben får sin egen plass i hyllen med navnet sitt skrevet på gullskilt under glasset, slik at alle “vanlige” besøkende hos Fevang ikke er i tvil om hvem som er viktige vip-kunder for bedriften.

Hele poenget med hyllen og ølglassene er at medlemmene får tilgang til vårt lukseriøse bakrom, som er utformet etter klassisk speakeasy/ gentlemansclub-prinsipper i gammeldags brun pub stil. Fra butikklokalet tar man med ølglasset sitt å går inn gjennom western-dørene inn på kontoret hvor man møter en bokhylle. Trekker man i den ene boken, viser det seg at bokhyllen er en hemmelig dør inn til De Fine Herrers Selskapsklubb. Her møter man en minibar i tung mahogany, autentisk brun damask veggtapet fra 50-tallet, jukebox, Chesterfield møbler og en selvlaget forhøyet intimscene til artister og underholdere, hvor det også er en strippestang plassert på scenen.

Brødrene Fevang har et stor ønske om at Barberstuen deres ikke bare skal være en butikkdrift, men skape et miljø for mannen som et stoppested hvor man titter innom for det sosialets skyld. Bare for å ta en varm kaffe, en forfriskende iskald pilsner, sippe til en whiskey eller rett å slett bare henge ut å delta i de uhøytidelige samtalene blant kunder og ansatte – derfor denne Selskapsklubben!

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem av De Fine Herrers Selskapsklubb skal man tydelig vise at man er en tro og fast kunde hos Brødrene Fevangs Barberstue. Her må man spare opp ett gitt antall jevnlige behandlinger for å kunne få medlemskap. Det er KUN 54 eksklusive medlemsplasser på grunn av antall ølglass i hyllen. Hvert medlem betaler en symbolsk innmeldingsavgift, hvor man får et eget VIP-kort og diplom som viser medlemskapet og tilgang til Selskapsklubbens lokaler. Som medlem vil man få rabatter på behandlinger i Barberstuen, alltid komme først i køen ved bestilling av time, egne klesplagg kun for Selskapsklubben og gratis invitasjon på ulike fester og tilstelninger arrengert av Barberstuen. Medlemskapet er gyldig i 1 år fra innmeldingsdatoen, og klipper man seg en annen plass er konsekvensen at medlemskapet kanselleres og gullskiltet blir erstattet av navnet til neste mann i køen på ventelisten. Medlemsliste vil også bli fremhevet og publisert her på nettsiden etterhvert som Selskapsklubben er oppe å går.

Utleie av De Fine Herrers Selskapsklubb’s lokaler til bruk av utdrikkningslag, pokerkvelder etc.: Ta kontakt på e-mail fevangs.barberstue@gmail.com eller ring tlf. 51 86 1950 for en profesjonell samtale angående pris og tidsbruk.

Ønsker du å sponse De Fine Herrers Selskapsklubb/ Brødrene Fevangs Barberstue?: Ta kontakt på e-mail fevangs.barberstue@gmail.com eller ring tlf. 51 86 1950 for en profesjonell samtale angående sponsoravtale med gjensidige samarbeidsbetingelser og partnerskapsvilkår.