Outlaw countrybandet Deathbarrel selger 1. opplaget til det nye albumet sitt Merciless Winds eksklusivt hos Brødrene Fevangs Barberstue. Løp og kjøp!!!

Howdy du med god musikksmak!

Brødrene Fevangs Barberstue har vært så heldige at vi nå eksklusivt har fått 1. opplaget til det nye albumet til outlaw countrybandet Deathbarrel, med vår gode kompis Ottar B. Stangeland i spissen som vokalist og låtskriver, kjent fra punkrock bandet Haggis. Med hånden på hjertet kan vi bestemt si at dette er trolig det beste albumet som har kommet fra Stavanger noensinne!

Dette opplaget vi selger har soft-cover i motsetning til den som kommer til å bli solgt i platebutikkene Norge rundt, så med andre ord svært ettertraktet og høyt eksklusivt! Og verdt å poengtere, som det står i booklet’n i cd-coveret: “Deathbarrel gets shaved & groomed exclusively at Brødrene Fevangs Barberstue.”

Hør singelen til albumet her: http://www.youtube.com/watch?v=VMGPm-9FRzc

Spring for pigede som en katt med sennep i rompa til Barberstuen vår å kjøp “Deathbarrel – Merciless Winds” hos oss for KUN 100 kr (!!!), for her fyker de ut hyllene raskere enn du klarer å si Brødrene Fevangs Barberstue! ps. betales kun i kontanter.