”Barberbrødrene utvider geskjeften med brødre fra andre mødre!”

15380533_10211346136879860_399961892715906340_nVi har etter langt om lenge og lengre enn langt endelig falt på avgjørelsen om å utvide forretningen våre med enda et medlem i Barberstua. Vi har til en hver tid de siste årene blitt spurt om hvor tid dette skal skje og vi har alltid svart konstant:
Det er enkelt å bygge nye filialer – utfordringen ligger i å bygge atmosfære!
Det er enkelt å skaffe nye ansatte – utfordringen ligger i å finne håndverkerne med lidenskap for faget og verdiene godt rotfestet i hjertet!
Vi har de siste årene fått en drøss med hyggelig jobbsøknader både nasjonalt og internasjonalt – men vi er helt utrolig kresne og vet hva vi vil ha, håndverket og hjertet og hodet på rett plass! Foreløpig er det kun et par som har utmerket seg i den etter hvert store bunken. La oss si det slik, hadde det ikke vært aktuelle kandidater vell da ville vi heller ikke gjort denne annonseringen.
Dette har vi klart å finne, å vi måtte helt til Ungarn for å finne denne fantastiske mannen!
Ruben Tenkely er 24år gammel og er utdannet Herrefrisør med en imponerende merittliste fra den internasjonale konkurranse scenen i frisørbransjen. Hans drøm er å jobbe som fulltids Barberer hos oss i Brødrene Fevangs Barberstue AS og ved iherdig søken på Barbershops rundt omkring i verden fant han oss på internett og sendte oss en søknad for mange måneder siden!
Vi er privilegert over å få denne råtassen med på laget!

Han flyttet opp til Norge sammen med sin kone Krisztina i underkant av en måned siden og snakker tydelig engelsk med den kvasse ungarske aksenten sin som vi håper han beholder i all fremtid!

Hans undertittel vil være ”The Hungarian Barber”
INGEN og ivertfall ikke vi, ville trodd at dette ville komme til å bli en realitet da vi startet butikken vår i 2011, men vi er klare for å bygge videre! Vi lever etter mottoet: Skyndte seg sakte og det er presis hva vi gjør…det tok bare 5 ½ år og mange tusen behandlinger før vi tok den endelige avgjørelsen.
Vi tror at Ruben vil være et vanvittig godt tilskudd til stua og vet at han kommer til å passe perfekt inn hos oss, å ikke minst kjære til våre kjære kunder – Han leverer og oppfyller aller kriterier for å være en del av Norges første tradisjonelle Barberstue siden de gode gamle dager!

Nå lurer du kanskje på hvordan vi skal løse dette i forhold til plass dersom vi ikke åpner opp enda en Barberstue et annet sted?

Vell de siste ukene har vi pussa og snekra, hamra og dunka, kjørt flere lass med tilhenger her og der, hatt med de beste elektrikere fra Elektro Stavanger AS, Ullriksen Bygg AS og sist men ikke minst rørleggere fra Ragnar Svensen AS – Tusen takk gutta! Vi har i all hemmelighet utvidet med enda et rom….se film på facebook om kort tid for nærmere oppdatering!! :D

Vi kommer ALLTID til å holde på kulturen i Barberstua vår (les:deres) og det siste vi ønsker er å utvanne konseptet vårt med nye fillialer uten sjel, derfor er det jo helt naturlig at Ruben skal inn i stua hos oss her i Øvre Holmegate! Brødrene er samlet og kommer ALDRI til å skilles, men butikken blir enda større og dette gleder våre små Barberhjerter!

Vi er oversprengt på kapasitet og har levd i et luksusproblem over lang tid med fulle ringelister hver eneste dag. Nå kan vi endelig åpne opp enda en liste, og minske køen og nå ut til enda flere av dere! Folkens her er det bare å ringe inn allerede i morgen for å bestille deg tid hos det ungarske råskinnet før Sommerferien inntreffer!

Ruben Tenkely ønskes varmt velkommen inn i familiebedriften så ta godt imot ham for dette er en kjernekar med det lille ekstra!
Han vil være ansatt i Barberstua fra 1.juni 2017! :D
#hverdagslykke #brotherfromanothermother

 

 

Overbegeistret hilsen fra Barberbrødrene <3
– På med solbrillene for fremtiden er lys!

 

 

Funfact:
-Barberbrødrene er født og oppvokst i Norge i en familie bestående av 5 brødre med en fantastisk far til Prest :)
-Ruben er født og oppvokst i Ungarn i en familie bestående av 5 brødre med en fantastisk far til prest! :)
Som det stod tydelig tatovert på magen til vår kjære Storebror Thomas Fevang: ”Preacherson”